Esittely
Ottelutilastot
SBS Mask/SBS Wirmo - SBH C2
2019-2020 - C2 pojat - SM-Sarja
Klo 15:00 Iisalmen urheilutalo
3
Mar

Otteluennakko


SM-sarjan turnausvaihe loppuu SB Heinolan osalta ottelulla Maskuwirmoa vastaan. Tämän jälkeen joukkueet jakautuvat salibandyliiton kauden alussa päättämiin lohkoihin pelaamaan yksittäiset ottelut (koti ja vieras) jokaista oman lohkon joukkuetta vastaan. Otteluiden kesto vaihtuu 3+20minuutiksi ja yksittäisistä peleistä jaetaan 3 sarjapistettä turnausvaiheen 2 pisteen sijaan.

Ottelusta Maskuwirmoa vastaan voi ennustaa haastavaa, sillä turnausvaiheen jälkimmäiset ottelut ovat toistaiseksi olleet Heinolan pojille hankalia. Josko tänään Iisalmella kaava murtuu ja näemme tutun energisen ja rohkean SB Heinolan myös turnauksen jälkimmäisessä pelissä.

Maskuwirmo nurin SB Heinolan käsittelyssä lukemin 7-1


Turnausvaiheen viimeisestä ottelusta muodostui kahden väsyneen joukkueen välinen henkien taistelu. SB Heinola avasi ottelun edellisen TPS ottelun tapaan tehokkaasti Henri Mertsalmen ja Topias Helteen viimeistellessä Juho Rantalan tarjoilusta lukemiksi 2-0 ajassa 5.04. Ensimmäinen erä eteni tasaisena erän loppupuolelle saakka, kunnes Frans Ruostekivi löysi kaukolaukauksellaan tilaa SB Heinolan puolustuksen keskeltä ja ampui tarkalla rannelaukauksella Maskuwirmon erätauolle lukemin 2-1. "Edellispeliin verrattuna kaksinkamppailupelaaminen oli avauserässä velttoa ja samalla hienoinen väsymys näkyi huolimattomuutena pallollisessa pelissä. Erävoitto oli kuitenkin pojilta hyvä näyte siitä, että heikommallakin esityksellä voi pelata tuloksellisesti hyvän erän jos viisikon rakenne pysyy kunnossa eikä kukaan tingi puolustusvelvotteistaan, kommentoi avauserää päävalmentaja Teppo Rantala." Toisessa erässä Heinolan kärsivällisyys ja puolustaminen tuottivat tulosta; Maskuwirmo jäi maaleitta ja Atte Kuhanen taituroi tärkeän 3-1 johtomaalin Lauri Hämäläisen syötöstä. Tasaisen ottelun käännekohdaksi muodostui lopulta kolmannen erän alussa SB Heinolalle tuomittu rangaistuslaukaus. Peetu Rantalaa rikottiin maalintekotilanteessa ja lopulta joukkueen kuopus asettui itse ampumaan rankkaria. Rauhallnen harhautus ja pallo yläkulmaan, lukemiksi 4-1 Heinolalle. Muutama minuutti myöhemmin Lauri Hämäläinen purki Maskuwirmon aktiivisen karvauksen 30metrin kaaripallolla ja maalijyvänsä löytänyt Atte Kuhanen chippasi pallon maalin perukoille. Tästä ei Maskuwirmo enää noussut. Viimeisellä viidellä minuutilla Juho Rantala lähetti vielä kaksi viuhuvaa rannelaukausta maalin perukoille ja SB Heinolan kauden toinen voitto sarjassa sinetöityi lopulta lukemin 1-7. Maalilla Jaakko Malaska summasi 23 torjuntaa ja piti joukkuetta pelissä mukana etenkin ottelun avauspuoliskon aikana. "Pikkukaupungin joukkue roikkuu peleissä mukana kun takiainen housunlahkeessa ja kiusaa isompia seuroja joka ottelussa. Jatkopeleihin voidaan lähteä luottavaisina, sillä vieläkään emme ole nähneet parasta SB Heinolaa. Koitamme saada pallolliseen peliin lisää monipuolisuutta, rohkeutta ja ajatusta, jotta pääsemme määräämään pelin virtausta entistä paremmin. Hienoa että saatiin pitkältä vierasmatkalta myös sarjapisteitä kotiinviemiseksi, kommentoi joukkueen esitystä valmentaja Teppo Rantala".

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
SBS Mask/SBS Wirmo 1 - 7
(1 - 2) (0 - 5) ( - )
C2
2' Maali Mertsalmi Henri

2' Maalisyöttö Rantala Juho

5' Maali Helle Topias

5' Maalisyöttö Rantala Juho

26' Maali Kuhanen Atte

26' Maalisyöttö Hämäläinen Lauri

31' Maali Rantala Peetu

36' Maali Kuhanen Atte

36' Maalisyöttö Hämäläinen Lauri

38' Maali Rantala Juho

39' Maali Rantala Juho

39' Maali Rantala Juho

39' Maalisyöttö Lahnalahti Lauri
Lisää uutisia
SB Heinola
«  Kesäkuu   »
Kategoriat