Esittely
Ottelutilastot
Indians - SBH C2
2019-2020 - C2 pojat - SM-Sarja
Klo 17:00 STARS-ARENA
15
Jou

C2 pojat jatkoaikavoittoon Espoossa- joulutauolle lohkokolmosena


SB Heinolan C2 poikien vuoden viimeinen ottelu Espoon Indiansin vieraana alkoi kotijoukkueen komennossa. Ajassa 10.01 tulostaululla komeili ansaittu kotijohto 4-0. Vierailijajoukkue onnistui kuitenkin aikalisän jälkeen kokoamaan rivinsä ja aloitti hurjan takaa- ajon, joka huipentui lopulta Topias Helteen jatkoaikaosumaan Juho Rantalan syötöstä ajassa 63.58.

Ensimmäisen erän jälkimmäinen 10 minuuttia osoitti, miksi SB Heinola jää joulutauolle lohkon kolmossijalla. Laajalla rintamalla onnistunut joukkue kuroi Indiansin johtoa umpeen maali kerrallaan Topias Helteen, Anton Salosen ja Nico Vehmassalon osumilla ja lopulta erätauko aloitettiin kotijohdossa 4-3.

Toinen erä eteni tasaisissa merkeissä erätauolle saakka. Juho Rantala pyöräytti SB Heinolan tasoituksen vanhanaikaisella maalin takaa ja Topias Helle napautti lähietäisyydeltä vierasjohdoksi 4-5. Erikoistilanteiden sävyttämä erän loppupuoli kulki jälleen Indiansin tahdissa; ensin alivoimalla tasoitus 5-5, jonka jälkeen kotijoukkueen vaarallisin hyökkääjä Romeo Tång viimeisteli tasavajaalla lukemiksi 6-5. Sitkeä ja yritteliäs SB Heinola tuli kuitenkin vielä tasalukemiin erän viimeisellä minuutilla, kun Juho Rantala löysi Topias Helteen jo kolmannen kerran maalintekoalueelta ja Helle täydensi hattutemppunsa tasoittaen ottelun lukemiin 6-6.

Kolmannessa erässä SB Heinola hallitsi ottelua hienoisesti, mutta keskialueen pallonmenetyksen jälkeen Indianin Kalle Nummikoski siirsi kotijoukkueen hienoisella onnenkantamoisella 7-6 johtoon. Kotijoukkueelle tarjoutui heti maalin jälkeen mahdollisuus siirtyä kahden maalin johtoon ylivoimalla, mutta koko joukkueen uhrautuva alivoimapelaaminen sekä tärkeitä torjuntoja ottanut maalivahti Niklas Nikki pitivät Heinolan vielä ottelussa mukana. Erän loppupuolella ylivoimaa tarjottiin lopulta myös vierasjoukkue SB Heinolalle ja reilun minuutin ylivoimapelin jälkeen Atte Kuhanen sai siirrettyä pallon Peetu Rantalalle, jonka kova rannelaukaus takayläkulmaan toi SB Heinolalle tärkeän tasoitusosuman. Varsinaisen otteluajan viimeisellä minuutilla Indians maalivahti Aaro Kleksejev otti vielä muutamia tärkeitä torjuntoja ja vei ottelun jatkoajalle lukemissa 7-7

Jatkoaika oli tarkkaa pelaamista molemmilta joukkueilta ja katsomossa odoteltiin jo rangaistuslaukauskilpailua, kun Heinolalle avautui 3-2 ylivoimahyökkäys. Topias Helle jätti pallon Juho Rantalalle ja sai pallon valelaukauksen jälkeen takaisin; verkot tötterölle 7-8 ja hienon taistelun jälkeen Heinolaan lopulta 2 sarjapistettä Espoon sumuisesta illasta. "Indians tuli otteluun ryminällä ja tulee varmasti voittamaan kotikentällä vielä useita joukkueita. Mahtavaa oli huomata, että 4-0 tilanteessa joukkueen ilmapiiri pysyi hyvänä eikä pojat häkeltyneet kotijoukkueen vahvasta alusta. Ottelun viimeisten 50 minuutin aikana omassa päässä heilahti enää 3 kertaa ja se antoi meille mahdollisuuden nousta vielä peliin mukaan. Upea syksy on joukkueella takana. Kukaan ei veikannut SB Heinolaa SM-sarjajoukkueeksi ja nyt jäämme joulutauolle tilanteesta, jossa jopa playoff- paikka on tälle joukkueelle mahdollinen. OLS vaikuttaa lohkovoittajalta, mutta sijoista 2-5 tullaan käymään vielä hieno taistelu tammi- helmikuun aikana ja me olemme tuossa taistelussa mukana. https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c2-poikien-s... Paljon on koko ajan opittavaa, mutta asia kerrallaan pystymme vielä parantamaan tekemistämme pelin kaikilla osa- alueilla. Meillä on edelleen joka ottelussa ainoastaan voitettavaa ja se on kiva lähtökohta haastaa suurseuroja ilta toisen jälkeen. Joukkuehengeltään tämä porukka on jo sarjan kärkeä ja se tekee tästä kaudesta kaikille ainutlaatuisen kokemuksen", summaa valmennusjohto poikien syksyn esitykset.

- Samuli Mäkinen-

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Indians 7 - 8
(4 - 3) (2 - 3) (1 - 1)
C2
4' Jäähy: 2min Nimi

10' Maali Nimi

10' Maalisyöttö Rantala Juho

14' Maali Vehmassalo Nico

14' Maalisyöttö Virtanen Juuso

19' Maali Salonen Anton

19' Maalisyöttö Kokkola Tuomas

21' Maali Rantala Juho

21' Maalisyöttö Rantala Peetu

24' Maali Nimi

24' Maalisyöttö Rantala Juho

34' Jäähy: 2min Tarvaala Topias

38' Maali Nimi

38' Maalisyöttö Rantala Juho

45' Jäähy: 2min Huvinen Miro

51' Maali Rantala Peetu

51' Maalisyöttö Kuhanen Atte

63' Maali Nimi

63' Maalisyöttö Rantala Juho
Lisää uutisia
SB Heinola
Kategoriat