Esittely
Ottelutilastot
Welhot - SBH C2
2019-2020 - C2 pojat - SM-Sarja
Klo 12:00 Kuopiohalli
26
Tam

C2 Kuopion Welhot - SH Heinola 5-4 ja.


SB Heinolan C2 pojat palasivat Kuopion matkalta yhtä sarjapistettä rikkaampana. Tasainen ottelu ratkesi lopulta jatkoaikamaalilla kotijoukkueen eduksi numeroin 5-4. (0-2, 3-2, 1-0, 1-0). Ensimmäinen erä oli vierasjoukkue SB Heinolan hallintaa. Pallo liikkui mukavasti ja viisikkopuolustus näytti toimivan suunnitelmien mukaisesti. Avausmaalin SB Heinolalle teki Miro Huvinen Topias Helteen maukkasta syötöstä. Erän loppupuolella Juho Rantala lisäsi johdon lukemiin 0-2 upealla yksilösuorituksella neljän Welhojen pelaajan ahdisteluista huolimatta.

Toinen ja kolmas erä käänsivät ottelua kotijoukkueelle. SB Heinola kävi vielä 2-4 johdossa MIro Huvisen ja Veeti Yli-Talosen osumilla mutta kolmannessa erässä Welhot puristivat ottelun tasalukemiin ajassa 47.17. Erän loppupuolella molemmilla joukkueilla oli maalipaikat ottelun ratkaisuun, mutta ylärimaa lähemmäs ei Welhot maalia päässyt ja lopullinen ratkaisu syntyi lopulta jatkoajalla, kun Atte Savolainen päätti vastahyökkäyksen tehokkaasti Heinolan maaliin.

"Hankalahko aamuottelu, jossa ensimmäinen erä oli meiltä tiivistä ja taistelevaa salibandya. Welhot kuitenkin jaksoivat taistella täydet 60 minuuttia ja meidän pojilla alkoi osalla jalka painaa, kun pitkät pallolliset hyökkäykset jäivät uupumaan kaksinkamppailuiden häviämisen seurauksena. Pienet heikot ratkaisut maksoivat lopulta muutaman sarjapisteen, mutta otetaan tämä yksi piste mieluusti takataskuun taistelussa play-off paikasta": summaa valmentaja Teppo Rantala. Sarjakärki OLS saapuu Vierumäelle la 8.2 klo 13.30, silloin on seuraavan kerran sarjapisteitä jaossa.
Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Welhot 5 - 4 JA
(0 - 2) (3 - 2) (1 - 0) (1 - )
C2
7' Maali Huvinen Miro

7' Maalisyöttö Nimi

13' Maali Rantala Juho

13' Maalisyöttö Rantala Peetu

25' Maali Huvinen Miro

25' Maalisyöttö Rantala Juho

29' Maali Yli-Talonen Veeti

29' Maalisyöttö Liikola Riku

36' Jäähy: 2min Tarvaala Topias

54' Jäähy: 2min Rantala Juho
Lisää uutisia
SB Heinola
«  Syyskuu   »
Kategoriat