Esittely
Ottelutilastot
SBH - Karhut
2020-2021 - C1 pojat - SM-Sarja
Klo 15:00 Vierumäki Areena
15
Mar

C1 pojille kaksi niukkaa maalin tappiota


LaSBHeinolan C1 poikien ensimmäinen SM-sarjan kotiottelu Tampereen Classicia vastaan päättyi niukkaan 5-6 (2-1, 2-3, 1-2) vierasvoittoon. Vierailija Classic siirtyi 0-1 johtoon ottelun toisella minuutilla, mutta Olli Maksimainen tasoitti pelin komean syöttökuvion päätteeksi ajassa 13.53. Kotijoukkue pääsi lopulta ensimmäiselle erätauolle johtolukemissa 2-1 Peetu Rantalan kääntölaukauksen upottua Elmeri Sipolan kainalosta maaliin.

Toisessa erässä Classicin järjestelmällinen viisikkopeli tuotti hiukan enemmän hyviä maalipaikkoja ja ottelun puolivälissä lukemat olivat vierailijoille jo 2-4. LaSBHeinola ei kuitenkaan luovuttanut, vaan hyödynsi ylivoimatilanteensa Atte Kuhasen oivalluksesta Peetu Rantala kavensi lukemat 3-4 ja heti seuraavassa vaihdossa kotijoukkue tuli tasalukemiin 4-4 Juho Rantalan ilmaveivillä.

Kolmannen erän puolivälissä Classic nykäisi minuutissa kahden maalin johdon, joka kesti ottelun loppuun saakka. Miro Huvinen kavensi vielä lukemat 5-6 kaksi minuuttia ennen ottelun loppua ja kotijoukkue yritti tasoitusta viimeiseen saakka ilman maalivahtia. Tällä kertaa Classic puolustus kesti ja sarjapisteet matkasivat Tampereelle lukemin 5-6.

Toinen kotiottelu Porin Karhuja vastaan oli lähes Classic ottelun toisinto. Hiukan matalatempoisemman ottelun ensimmäiset 30 minuuttia tahkottiin tasaisissa lukemissa 3-3. Kaikista kotijoukkueen maaleista vastasi Juho Rantala, Atte Kuhasen ja Lauri Lahnalahden toimiessa syöttäjinä. Karhut siirtyivät toisen erän lopulla 3-5 johtoon mutta Anton Salosen tarkka rannelaukaus heti kolmannen erän alkuun herätti kotijoukkueen vielä takaa-ajoon. Tällä kertaa Ville Lax piti maalinsa puhtaana ja kotijoukkue joutui tyytymään jälleen maalin tappioon kotiareenallaan.

”Edelliskaudella Classic ja Karhut olivat meille ylitsepääsemättömiä vastustajia ja tällä kertaa pääsimme jo taistelemaan pisteistä pelin viimeisille minuuteille saakka. Hyvää näissä tappioissa oli se, että taistelimme tasaisesti molempia joukkueita vastaan aika normaalilla suorituksella. Kun saamme peleissä näkyviin sellaisen innostuksen, uskalluksen ja taistelun joka meillä parhaimmillaan on harjoituksissa ja yksittäisten erien sisällä, tulee myös numerot tulostaululla kääntymään toisin päin. Pallollinen pelaaminen on ollut meillä hiukan varovaista ja hidasta, suunnanmuutostilanteissa tarvitsisimme usean pelaajan yhteistyötä maalintekotilanteissa ja pitkissä hyökkäyksissä kärsivällisyyttä sekä huolellisuutta pallon kanssa. Toivotaan että pojilla pysyy hauskuus ja into treenata koko pimeän marraskuun ajan, sillä pelejä on vielä paljon jäljellä ja niissä pärjääminen vaatii tällä kaudella hyvää yhteishenkeä sekä taisteluilmettä koko 60minuutin ajan.”, analysoi valmennus kauden ensimmäisten ottelujen antia.

Seuraavaksi Heinolaan saapuu Jyväskylän Happee, ottelu pelataan Vierumäen Kuplahallissa su 22.11 klo 15.00.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
4 - 5
(1 - 2) (2 - 3) (1 - 0)
Karhut
11' Maali Rantala Juho

16' Jäähy: 2min Salonen Anton

20' Jäähy: 2min Rantala Juho

24' Maali Rantala Juho

24' Maalisyöttö Lahnalahti Lauri

30' Maali Rantala Juho

30' Maalisyöttö Kuhanen Atte

40' Maali Salonen Anton

40' Maalisyöttö Maksimainen Olli
Lisää uutisia
SB Heinola
«  Huhtikuu   »
Kategoriat