Esittely
Ottelutilastot
SBH - Merikoski SBT Warriors
2020-2021 - C1 pojat - SM-Sarja
Klo 18:00 Nallisport
28
Mar

C1 pojille voitto ja tasapelipiste Oulusta


LaSBHeinolan C1 pojat saivat salibandyliiton poikkeusluvalla pelimahdollisuuden lauantain ja sunnuntain vierasotteluille Oulussa. Kolmen niukan tappion sisuunnuttama LaSBHeinola tuli lauantain ottelun alkuun hurjalla sykkeellä. Peliä oli pelattu ainoastaan 4.07 kun Juho Rantala iski jo kolmannen maalinsa ottelussa Olli Maksimaisen esityöstä. Lisäksi Miko Töyrylä ja Atte Kuhanen ohittivat Merikosken maalilla pelanneen Tobias Schroderuksen komeilla rannelaukauksilla. Merikoski piti itsensä ottelussa mukana kahdella maalilla erän lopulla, mutta ensimmäiselle erätauolle siirryttiin lopulta vierasjohdossa 2-5. Toisessa ja kolmannessa erässä peli aaltoili päädystä toiseen vauhdikkaasti. Maaleja mätettiin lähes joka toisessa vaihdossa molempiin päihin kenttää. Kahden erän jälkeen vierasjohto oli kasvanut viiteen maaliin ja lukemiin 7-12. Kolmannessa erässä Merikoski viritteli orastavaa takaa-ajoa, mutta LaSBHeinola piti kuitenkin koko loppupelin muutaman maalin johtoasemansa ja otti lopulta hienon 10-13 vierasvoiton ja täydet 3 sarjapistettä mukaansa kylpylähotelli Edenin porealtaisiin. " Joskus tappioputket katkeavat tällaisen avointen ovien taistelupelin kautta. Nyt ei todella ollut pojilla käsijarru päällä ja pelissä riitti vauhtia ja vastahyökkäyksiä koko 60 minuutin ajan. Ykkösketju oli päättänyt olla kentän paras viisikko ja ottaa ohjat käsiinsä. Etenkin Olli Maksimainen (2+5) ja Juho Rantala (5+1) sytyttivät asenteellaan koko joukkueen taisteluun sarjapisteistä.

Sunnuntain OLS-ottelun ensimmäinen erä sujui lauantaina levänneen kotijoukkueen tahdissa. Juho Rantala ja Olli Maksimainen pitivät maaleillaan lukemat siedettävinä ja erätauolle siirryttiin kotijohdossa 4-2. Heti toisen erän alussa Maksimainen kavensi numerot 4-3, mutta pari minuuttia myöhemmin OLS onnistui siirtymään 5-3 johtoon. LaSBHeinola ei kuitenkaan luovuttanut, vaan alkoi päästä entistä paremmin kovatempoisen pelin rytmiin kiinni. Laukauksia peitettiin, kaksinkamppailuja voitettiin ja lopulta OLS otti kaksi turhaa rangaistusta, joista molempien jälkeen pallo löytyi OLS maalista. Lauri Lahnalahti tarjoili ja Rasmus Lunden sekä Olli Maksimainen viimeistelivät. Erän loppu oli tasaväkistä taistelua ja OLS siirtyi vielä kerran johtoon, kunnes Juho Rantala käänsi vastahyökkäyksen ja siirsi pallon lapa kuumana erässä viilettäneelle Olli Maksimaiselle, jonka suora laukaus tasoitti pelin numeroihin 6-6 toiselle erätauolle siirryttäessä.

Kolmas erä osoitti LaSBHeinolan aloittaneen SM-sarjan tositeolla Oulun viikonlopun peleissä. Jokainen pelaaja taisteli väsyneenäkin sellaisella ilmeellä mitä sarjassa vaaditaan, eikä loppuhetkistä puuttunut dramatiikkaa. Juho Rantala vei LaSBHeinolan ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon ajassa 49.04 ja Olli Oinonen tasoitti pelin neljä minuuttia myöhemmin lukemiin 7-7. Heti seuraavassa vaihdossa Ville Lämsä ampui tulisesti etuyläkulmaan lukemat 8-7 ja kotiyleisö luuli ottelun ratkenneen. Rasmus Lunden viimeisteli kuitenkin komeasti ilmapallosta tasalukemat 8-8 ajassa 57.44 ja Miro Huvisen tahtomaalilla peli olikin nopeasti lukemissa 8-9 ajassa 58.38. Maalin jälkeisestä aloituksesta ehti kulua vain 7 sekuntia, kun OLS pääsi 5 minuutin ylivoimalle eikä erehtynyt; Eemil Ylitalo napautti ylivoimakuviosta 9-9 minuutti ennen ottelun loppua. Tämän jälkeen OLS runnoi vielä kerran pallon LaSBHeinolan maaliin, mutta maali hylättiin maalivahdinalueelta korkealla mailalla tehtynä. Viimeisen puoliminuuttia vierasjoukkue kesti alivoimalla ja ottelussa edettiin jatkoajalle. OLS ylivoima jauhoi lopulta kotivoitoksi 0-9 Tuomas Kakon tarkalla laukauksella.

" 4 sarjapistettä Oulusta on hieno palkinto joukkueelle, joka näyttää nyt löytäneen sen hauskuuden ja intohimon, jota ollaan harjoituksissa peräänkuulutettu. Välillä tulee virheitä ja taktiikat unohtuu, mutta tällainen itsensä peliin laittaminen on joka ottelussa edellytys sille että voimme taistella pelien voitosta ketä vastaan tahansa. Katsotaan josko kausi vielä jatkuu ja pyritään jatkamaan näillä kiskoilla seuraavissakin matseissa. Onnistujia oli leveällä rintamalla, vaikka maalintekovastuu olikin viikonlopun aikana pitkälti 1-ketjun harteilla. Joukkueena mennään ja tuntuu että nyt viimeistään pojat muistivat miten iso tekijä yhtenäinen kannustava ilmapiiri ja kova halu taistella joka tilanteessa voi olla.", summaa viikonlopun pelit joukkueen valmennustiimi.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
13 - 10
(5 - 2) (7 - 5) (1 - 3)
Merikoski SBT Warriors
1' Maali Rantala Juho

1' Maalisyöttö Lahnalahti Lauri

3' Maali Rantala Juho

3' Maalisyöttö Maksimainen Olli

3' Maali Töyrylä Miko

4' Maali Rantala Juho

4' Maalisyöttö Maksimainen Olli

7' Maali Kuhanen Atte

7' Maalisyöttö Maksimainen Olli

27' Maali Rantala Juho

27' Maalisyöttö Maksimainen Olli

27' Maali Kuhanen Atte

27' Maalisyöttö Rantala Juho

29' Maali Hämäläinen Lauri

29' Maalisyöttö Salonen Anton

34' Maali Virtanen Juuso

34' Maalisyöttö Lahti Valtteri

34' Maali Maksimainen Olli

34' Maalisyöttö Kuhanen Atte

37' Maali Rantala Juho

37' Maalisyöttö Maksimainen Olli

39' Maali Lundén Rasmus

39' Maalisyöttö Huvinen Miro

53' Maali Maksimainen Olli
Lisää uutisia
SB Heinola
«  Huhtikuu   »
Kategoriat