Vanhemmille

Vanhemmille

Vanhemman rooli ja tehtävät SB Heinola

Vanhemmat ovat joukkueen toiminnan tärkeimpiä tukijoita. He hyväksyvät joukkueiden toimihenkilöiden laatiman kauden toiminta ja talousarviosuunnitelman liiton ja seuran laatimien raamien pohjalta. Toimihenkilöt (valmentajat, joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat yms.) valitaan
vanhempien keskuudesta ja he työskentelevät vapaaehtoisesti lasten yhteisen harrastuksen hyväksi. Heille tulee antaa täysi työrauha.

Me kaikki toimintaan osallistuvat muodostamme SB Heinolan. Kehittääksemme toimintaamme ja toimintatapojamme on kaikki palaute, niin
negatiivinen, kuin positiivinenkin tervetullutta. Mutta tehdään se rakentavassa hengessä joukkueenjohtajille ja annetaan valmentajille työrauha. Kaiken tekemisen todellinen lähtökohta kuuluu olla lasten innostus, toiveet ja kyvyt.
Aikuisten roolina otteluissa ja harjoituksissa on tukea ja kannustaa lasten harrastusta. Kaikenlainen pelaajien, tuomarien ja valmentajien tekemisten negatiivinen kommentointi ja neuvominen ei ole sallittua. Pelaajat pyrkivät tekemään kentällä parhaansa ja myös virheiden tekemiseen tulee olla mahdollisuus ilman kielteistä palautetta katsomosta. Myöskään erotuomareiden toiminnan kommentointi ei ole soveliasta.

Vanhempien pelisäännöt

Tuen ja kannustan lastani hänen salibandyharrastuksessaan.
Tuen valmentajaa enkä puutu valmennukseen.
Huolehdin, että lapseni on ajoissa ja säännöllisesti harjoituksissa ja otteluissa
Huolehdin, että lapseni syö terveellisesti ja lepää riittävästi
Olen esimerkkinä lapselleni noudattamalla joukkueen sovittuja pelisääntöjä
Vältä vertailua lasten keskellä, jokainen kehittyy omaan tahtiinsa
Kannustan otteluissa kaikkia tasapuolisesti, enkä arvostele pelaajia tai tuomareita


   
Lisää uutisia
SB Heinola
«  Syyskuu   »
Kategoriat